- تاریخ ارسال : سه شنبه 13 آذر 1403
- بازدید : 33
تحقیقات نشان می دهد که کودکان از سنین پایین در مورد پول یاد می گیرند و از آموخته های خود استفاده می کنند!
خاص ترین ویژگی که باعث موفقیت و ثروتمند شدن کودکان در آینده می شود، توجه به آموزش اقتصادی و تقویت هوش مالی کودکان است.
هوش مالی یکی از مهارت هایی است که در هیچ مقطعی از تحصیل به کودکان ایرانی آموزش داده نمی شود و شاید مهمترین ویژگی تخصصی ثروت و موفقیت مالی فرزندان در آینده آموزش مهارت های مالی و افزایش سواد مالی کودکان باشد.
هوش تحت تاثیر عواملی مانند وراثت و وراثت است، بنابراین عوامل محیطی تاثیر زیادی در رشد هوش کودک دارند.
به گفته یک متخصص، هوش کودکان می تواند در سال های اول زندگی، به ویژه در سنین یک تا دو سالگی افزایش یابد.
به طور کلی، هوش مالی مشابه هوش منطقی و همچنین هوش هیجانی است.
در واقع راه های زیادی برای پرورش انواع مختلف هوش از جمله هوش هیجانی وجود دارد. از سوی دیگر، یک عنصر آموزشی مهم در تربیت فرزندان، تقویت هوش مالی است. بنابراین شما به عنوان والدین کودک باید قوانین لازم برای تقویت هوش مالی کودکان را بیاموزید.
ثروتمند یا فقیر، هیچ پدر و مادری دوست ندارد درگیر مشکلات مالی شود و دنیای زیبای کودکی خود را خراب کند، یا نگران امور مالی، نگران آینده، پول و کار باشد.
اما تقویت و توانمندسازی هوش مالی کودکان در دوران کودکی کمک بزرگی به زندگی آینده آنها می کند و می تواند آینده شغلی و مالی کودکان را به کلی تغییر دهد.
افرادی که بعداً در کودکی مفهوم کار و کار یا ارزش واقعی پول یا پسانداز را یاد نگرفتهاند، با یک پیشنهاد مالی جذاب سرمایهگذاری نادرست میکنند، پول خرج میکنند یا کل حقوق خود را در روزهای اول خرج میکنند همیشه بدهکار هستند.
مشخص ترین ویژگی که باعث موفقیت و ثروتمند شدن کودکان در آینده می شود، توجه به آموزش اقتصادی و تقویت هوش مالی کودکان است.
سواد مالی یکی از مهارتهایی است که میتوان به کودکان ایرانی در هر مرحله از تحصیل آموخت و شاید مهمترین ویژگی کودکان برای ثروتمند شدن و افزایش دانش مالی در آینده است.
در واقع تقویت هوش مالی کودکان یکی از کلیدهای تربیت آنها برای تبدیل شدن به افراد موفق در آینده است زیرا با استفاده از این روش کودکان اهمیت و تاثیرگذاری پول را در زندگی روزمره می بینند و می توانند پول خود را مدیریت کنند. خانواده هم باید اقدام کنند.
به عبارت دیگر، تقویت هوش مالی کودکان، آنها را از میزان درآمد، هزینه های موجود و میزان پس انداز آگاه کرده و بودجه خود را بر اساس آن تنظیم می کند.
علاوه بر این، چنین کودکانی در آینده برای خرید برخی از چیزهای غیر ضروری پول هدر نخواهند داد.
این واقعیت که رهبران اقتصادی از دوران کودکی کار می کردند، آنها را به کسب دانش اقتصادی و توسعه هوش مالی خود سوق داده است.
با توجه به شکل گیری شخصیت، ذهنیت، نگرش و سبک زندگی در دوران کودکی، لزوم سبک صحیح آموزش مالی و لزوم سوق دادن فرزندان به سمت ارزش آفرینی و کارآفرینی، والدین باید تدابیری اتخاذ کنند تا فرزندانشان مهارت های مدیریت مالی را درونی و درونی کنند. آنها عادتشان شده است.
به جای ماهی دادن به فرزندتان، بهتر است ماهیگیری را به او آموزش دهید تا در آینده بتواند بدون وابستگی به والدینش چه از نظر شخصی و چه از نظر مالی، زندگی خود را به درستی مدیریت کند.
مهمترین ویژگی که می تواند کودک را در مسائل مالی و مالی موفق کند، نظم و انضباط است. اما خود انضباطی در یک تعریف بسیار ساده به معنای توانایی انجام کارها در زمان مناسب است، چه آن کار را دوست داشته باشیم و چه در آن زمان خاص تمایلی به انجام آن نداشته باشیم، یعنی کار باید تحت هر شرایطی انجام شود. .
ویژگی رفتاری که فرزندان شما را در آینده موفق و مطمئناً ثروتمند می کند، احساس مسئولیت و پذیرفتن مسئولیت های زندگی از دوران کودکی و نوجوانی است.
کودکان باید مسئولیت های زندگی خود را بپذیرند و این مسئولیت ها در سنین مختلف متفاوت خواهد بود، مهم این است که بدانند باید کار خود را انجام دهند و هرگونه تنبلی، بی احتیاطی و شانه خالی کردن از مسئولیت در آینده زندگی آنها را تباه می کند. . مشکلات ایجاد کنید